Contacteer ons
051 46 41 45

Maak kennis met Immo Metex

Immo Metex is een klein familiebedrijf waar persoonlijk contact met de klanten en een uitstekende service centraal staan. Het kantoor in Pittem bestaat reeds 23 jaar. Na 10 jaar hebben we beslist om ook een tweede kantoor te starten in Sint-Eloois-Winkel. Hiermee verruimen we onze horizonten en spreken we een groter publiek aan, die niet onbelangrijk is naar verkoop van uw panden toe. Beide kantoren zijn centraal en commercieel gelegen.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Verkoop en verhuur van bestaande panden
  • Verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten
  • Bouwpromotor STUDIO 18 BV
  • METEX SYNDIC

Wij zijn uiterst aangewezen om uw nieuwbouwprojecten te helpen begeleiden daar wij u een totaal pakket aanbieden. Wij zijn op de hoogte van goeie ligging van gronden, correcte verkoopprijzen, betrouwbare aannemers uit de streek,... Daar wij zelf promotor zijn en makelaar en syndicus.

Ook werken wij nauw tesamen met het landmeterskantoor BV METEX van Ann-Sophie haar vader, D'Halluin Gerard, dat nu recent werd overgenomen door Van Bruaene Lore en gevestigd is in de Kloosterstraat 20 te 8851 Koolskamp.

Residentie Marieflor en Residentie Suzanne zijn beide realistaties van BV STUDIO 18.

Wij hebben al een ruime ervaring van 23 jaar als syndicus. METEX SYNDIC staat bekend voor het uiterst nauwkeurig tewerkgaan en correcte opvolging alsook snel beantwoorden van vragen of opmerkingen van eigenaars. Voor elk gebouw waarvoor wij als syndicus werden aangesteld zijn we dit op vandaag nog steeds. Wij werken via het computerprogramma Organimmo speciaal voor het beheer van gebouwen. Altijd bereikbaar en vlug ter plaatse indien nodig (kantoor in Pittem en Sint-Eloois-Winkel). Wij zijn op heden syndicus van een 30-tal gebouwen.